The job here was to simplify and rework an existing office/guest room, into something warm and comfortable for the client to use and for guests to visit. The client gave me carte blanche when it came to selection the colors, materials and decor. That hardly ever happens…it was truly like something from HGTV with a final reveal and all!! So fun! I think it came out better than the client had imagined and I love the look too. Her husband, who choose not to be involved, was really amazed with the end result. I think he really wanted to take over the space as his office…he didn't want to leave. I hope their guests enjoy this space as much as we all do! I used a lot of texture in materials to make the space interesting, while keeping the color palette soft and calming. I didn't want anything to fight for attention int he room, I wanted it to feel like a restful oasis. I think I achieved that goal with these finishes and furnishings.